Gå til innhold

Sjøørretfiske i sjøen


Toggi

Anbefalte innlegg

Takk ! midt i flytting sjauing ( og fanden og oldemora) er det "gulerøtter" der ute .

Bare meld fra og vi fisker. Har en kar som jeg fisker endel pongtong med. Han er rimelig fersk og har akkurat lært seg å "sykle"... Det er ikke alltid ( nær sagt sjelden) vi treffer på  disse turene. Det er endel "flaks" . Men kan omskrives til at alle null-turer går inn på en erfaringskonto, hvor man gjør noen rentefrie uttak i året... 8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde en liten ettermiddagssprint på søndag, først i ferskvann uten annet en besøk av myriader med knott...  Søkte tilflukt i salt sjøluft på vei hjem og sikret meg to sjøørreter :)  Ikke store (rundt minstemålet) men smelllfeite og sykt iltre :o Etter at Scott'n fikk real flex svømte de fortumlet videre  ;D

Flott sølvtøy Doc  <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kveldstur med frua. Fyrstekake og kaffe på bæss-sondering. 15 gr i vannet, og flo sjø. Et par slanke sø, og på siste plass ( itte langt hemifra) så klaska det til en på flætwingen. sprek som fy.... Avskjeds-/flyttegave til naboen.

hvor i landet er dette a?

nice prikkefant det der :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kveldstur, mot fjære sjø. Slagentangen, egentlig i HA modus, og fisket over et fint terreng , kast helt inn mot land. Vulkanske fjellformasjoner. Svak sydlig vind, etterhvert nærmest stille . Flatwing føre, Synk 3.  Dønn i land på en plass som leverer bra sommerstid fra et skjær mot neste skjær. ( Elsker kupert terreng under vann ! )

4 sø, hvorav tre c&r. Den største på 2,4 hadde nær fordøyd chartreuse vingen ....

post-2607-13949892786232_thumb.jpg

post-2607-13949892786596_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er i Kinsarvik å der er elva freda så da blir det sø fiske i sjøen . Er det 200 meter eller 100 meter fra elva som gjelder her? Å er det noen andre regler for fiske her i luseland, he he. Står noen tyskere å fisker i elvemunningen det skal ikke jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ullensvang Kinso Frå grense elv/sjø (elvemunninga)

    i Kinso og ut til ei linje som

    går på tvers av Kinsarvikbukti i

    nord-austleg retning frå Krossanes

    til Kyrkjenes. (UTM: LM727 970

    til LM739 979.) 2000

Fant denne på nett nå vil det si at Søen er fredet 2000 meter ut? Så det her etterpå men vet ikke noen om antall meter fra munning. Gikk Langt unna, og fikk jaggu opp 16 spreke Sø 4 over 2 kg 8) Knall figtht på femmern 8) 2 ble med opp grunnet blødde fra gjellene så håper jeg at jeg ikke har gjort noe dumt :P Tatt på femmer med polarchenille wolly brungrønn strl 6 Mista itillegg en Laks trur jeg retta 22 karbon i løkka etter første utraset... kan ha vært sø <Fikk å masse torsk i Skumringa. Var lus på alle SØ ca 3\4 på hver fisk

post-4163-13949892788812_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi.. mange fine raporter og fisker her på forumet nå! utrolig kjekt og lese.

Jeg, megselv og dama ( orvis hellios ) tok årets første tur til... årrrh nå husker jeg ikke hva plassen heter igjen.. (Hater når det hender). jaja uansett

La oss si det heter ''Hemmlig Ura''. Hemmlig ura er en utrolig vrien plass og komme seg til. Her må mye klaffe med vær og vind å det går minimum 2 timer uten bil fra der jeg bor. men etter mye Laksefiske og lite fangst måtte jeg bare ta den lange turen ihelga!

Og det angrer jeg ikke på!

50 til 100 ptikkfanter i håven pr dag er helt konge! hadde 32 kast etterhverandre med fisk på land! Altså 32 kast 32 sjøørret!

Tenk hvor bra det hadde vert om sjøørreten ikke hadde vert utrudnings truet her i Rogaland!?!

Men det er godt at folka på Tinget i oslo har bestemt seg for å frede sjøørreten i Rogaland til neste år, så kansje vi kan få like bra fiske som dere på østlandet!?!?!

Dere (østlendinger) får vel mange hundre på en dag når dere er ute å svinger gjeita?

(jeg fnyser på folk som aldrig har sett en sjøørret i levende live og nikker og bukker bare fiskeriministeren/oppdretsdronninga frk. Berg Hansen sier noe)

Kommer denne fredningen som det er snakk om så skal jeg love dere at jeg kommer til å fiske etter makrell på grunne plasser med tigerbunn hele året rundt. Er det liksom min feil at det biter på en sjøørret!? jeg fisker jo ''ikke'' etter den typen(?)!

Egentlig har jeg lovet megselv å holde plassen for evig tid hemmelig og derfor har jeg aldrig filmet her.

men wath the hell! YOLO tenkte jeg og tok med meg kamera denne gangen. Fiskene jeg har festet på film er vel ikke av dem største ettersom dem store gutta kommer inn på kvelden og jeg filmet midt på lyse dagen. den største vi fikk i helga var 1,5 kg men det var utrolig mange over 1 kg.

Snittvekta på lyse dagen ligger vel rundt 300 - 400 gram og på kvelden/natta kryper den farlig nerme 1 kg og kansje 1 kilo+ men da er det selfølgelig litt fler kast mellom hver fisk.

Håper filmen faller i smak :) og Skitt fiske videre i sommer! jeg stikker noen uker opp nord og prøver og fange en Brunørret i elv. Det sjer ikke så alt for ofte :P

http://www.youtube.com/watch?v=nxBR2omjHww

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott filma i vakker norsk natur 8) Savner vestlandet og den flotte naturen jeg opplevde under ferien min der. Kunne faktisk tenkt meg å flyttet dit <<l Bare det at resten av familien vil være her i Halden da :rolleyes: Fikk masse SØ på turen så om det er tilfeldig eller ei med tanke på bestanden der vet jeg for lite om. De jeg fikk var ikke nevneverdig plaget av lus. Ca 3-4 på hver fisk. Så det er jo bra med tanke på at det var mye oppdrett langs ved der jeg fiska. Trur fisken finner en løsning ved å stille seg opp i elvene\bekkene for avlusning. Så det er viktig med god dugnadsånd på disse slik at SØ kan komme opp å avluse seg. SØ fiske i sjøen er bare så digg så synd dersom det skal bli fredet.

Da ville alle her blitt en depressiv gjeng tipper jeg ;)

Skittsommerfiske alle sammen ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...