Gå til innhold

Kilosfisken 2008 - Brunørret


Rune Stokkebekk

Anbefalte innlegg

I min camofarga collagegenser og ny innkjøpte sims gummistøvler smyger /åler jeg meg i posisjon , fisken som burde vake igjen om ca 80-90sek er av det vannsklige slaget. I 2-3 dager har jeg observert vakemønsteret dens og nå burde alt være riktig timet fra min side.Jeg ser på klokka og sakte men sikkert nærmer sekundviseren seg null punkt ,nå tenker jeg å legger ett perfekt kast ca 25 meter ut og 2 meter ovenfor fiskens standplass, 2-3 sekunder etter forsvinner flua i et voldsomt sprutvak . Rolig som jeg er avventer jeg tilslaget perfekt og fisken drar avgåre i et voldsomt tempo mens snella hyller som gal o.g  s..o.m..…d..en  ..sku..rr…sk..urr..s.k…..rr….obs sann tok vist litt av her gitt, ;D ny verson følger :D:

 

Mens jeg venter på at grillen er klar skulle jeg bare ta et par kast og sjekke den ny fortomen jeg hadde satt på .De kommer ofte når du minst aner det.1,3kg. ;D ;D.

 

kjell

 

 

hehehehe ;D

knallbra ;D ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 256
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Styggvær med blåst og regn. Men har fisket bra i Barduelva i disse tilstandene før. Mye vann er det og. Godt over sivkanten som vanligvis danner bredden på elva. Drar ut med en kompis i 9 tia. 2. kastet med wooly bugger mellom vindrossene.. Akkurat i det flua nøkkes ut av beltet med vegetasjon smeller det no vannvittig! Fisken basker i overflaten uten å gå i lufta. Drar ut alt fluesnøret (vet ikke hvor langt det er, klasse 5) og 10 meter backing. Skjønner fort at fisken er stor!! :) Den kommer oppover elva etterpå og jeg har et svare strev med å holde snøret stramt. Den legger seg på siden av båten og går oppstrøms. Drar bare av snøre av snella som den vil. Sterk! Etter 8-9 minutt er den faktisk veldig medgjørlig og kompisen min som er med ut denne dagen håver fisken helt ved båtripa. Jubelen bryter løs i det fisken havner oppi båten. Ny pers!! 1,599 smellfeite Barduørretkilo knertes to ganger i hodet (Ja, jeg tar litt fisk når fruen får beskjed om at neste dag blir det ørret til middag).

 

PS: Noen som vet hvordan jeg downsizer bilder?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvilken Wooly bugger tok du den på?

 

størrelse og farge?

 

 

den jeg vet om som skal være ganske grei er Marabou Wooly bugger fra Pål Krogvold...

 

utfra det jeg har lest, har aldri testet denne selv...

 

fisket du den som nymfe, tørrflue eller lign?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Refsahl

Etter sterkt press og under særdeles sterk tvil legger jeg ut ett par bilder av en ørret jeg tok i Rena for noen dager siden ;D ;D

Dette er brunørret i ordets rette forstand ;D ;D ;D......kan ikke noe for det men jeg synes Renaørreten er vakker ;D ;D

 

Terje!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Refsahl

Takker og bukker alle sammen :D :D :D.......og ja det var sykt moro ;D ;D.....ikke minst med tanke på at det var en slags kodeknekking inne i bildet :D :D

 

Terje!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

×
×
  • Opprett ny...