Gå til innhold

inspirasjonstråd: Landinnsekter


Tom Tomassen

Anbefalte innlegg

Den var jammen flott Jon-Erlend!! Hva slags materiale har du i vingene? Det gjør ingen ting at denne tvinner fortom som en palmermygg i str. 8  ;D, da denne oftest skal fiskes rett utenfor land. Rustrøde er vanlige i mange vann hos meg på høsten. Flua bør være en super attraktor også, fisken ser jo disse bombeflya over hodet på seg nesten hele sesongen. Well done <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som du vet har jeg jo testet det meste til vinger og ja de propellerer noe jævelig når fluene blir så store. Jeg endte opp på ferdig vinger fra Hemmingway wings som faktisk ikke var så galt som jeg trodde da jeg tok en kastetest i hagen ;D

Vanntesten viste at disse så mest naturtro ut spesiellt i sollys. Der jeg fisker er det mest store metalløyenstikker i oliven og blå men utfordring som kjent å kroke fisken med så store fluer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fisket en god del med øyenstikker imitasjoner og mast endel under prosessen på Stokkebekk som er GURUEN på dette, så her er resultatet dedikert nevnte mann.

The Guru Dragonfly

TheGurufly11.jpg

Dæven Jon Erlend.

Så denne på mobilen hos svigers istad og ble helt lamslått.

Den var bare helt supersæksy og flott bundet. Tar av meg hatten for den <<l.

Fantastisk flott at du deler sånne kreasjoner. <<l

Hadde en vannvittig kuul episode med Stokkebekken av en gal ørret som tok en sånn engang. Det kommer aldri til å forlate netthinna mi.

Unnskyld iveren , men helt sykt bra <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alltid hyggelig når dyktige bindere liker det man gjør så iver er kult. Har på følelsen at det er alt for få som vet hvor gøy det tørre øyenstikker fisket er:-)

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

He he husker jeg fikk sjangsen til å fiske på den fisken jeg nevnte. Den var helt sikkert 2++.

Rune sto på fjellet og guidet kastet mellom et hav av nøkkeroser.

Nååååååå kommer'n. Jeg kan sverge på at jeg så vannfilmen reise seg som når man fyller et glass helt fullt så det nesten renner over, men nei den ombestemte seg he he he.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Monn tro om det holder med ei flue som avgir nogenlunde rett avtrykk på overflaten!? Vil ørreten la seg friste hvis silhuetten av flua gjengir noe den kan kjenne igjen som mat? Jo.. ja.. det velger jeg å tro ihvertfall. Har aldri bundet eller fisket med en sånn her flue og det skal jeg forandre på i år. :)

Respekt til dere som binder disse flotte libellene, for de er ikke de letteste å lage. Blei litt banning og sverting med vinger her i kveld.. ;D

Den som intet våger intet vinner, her er mitt libellebidrag. ;D

8338634587_5e84fa0806_z.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...