Gjest staffan@epost.no Skrevet 5. september 2009 Rapporter Del Skrevet 5. september 2009 når det gjelder denne turmaten......er det for tur hvor man måe må bære med seg maten i timesvis eller på en kvelstur eller på camping? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Demir Ligonja Skrevet 6. september 2009 Rapporter Del Skrevet 6. september 2009 Ferskere Sashimi får man ikke! kvalmt.. har du glemt at det finnes margarin og varme eller? ;D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Per Moen Skrevet 7. september 2009 Rapporter Del Skrevet 7. september 2009 når det gjelder denne turmaten......er det for tur hvor man måe må bære med seg maten i timesvis eller på en kvelstur eller på camping? Det är väll turmat generelt kvällstur eller ukestur bara man slipper real turmat och liknande. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 7. september 2009 Forfatter Rapporter Del Skrevet 7. september 2009 Ja alt av turmat er velkommen i denne tråden. Både helgeturmat og mat for lange turer, det er her utfordringen ligger hvis man vil ha god mat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
snorre Leret pettersen Skrevet 8. september 2009 Rapporter Del Skrevet 8. september 2009 Ferskere Sashimi får man ikke! Vann i munnen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
knut are Skrevet 17. september 2009 Rapporter Del Skrevet 17. september 2009 alt av gryteretter, supper etc (i pulverform) er perfekt. bare pass på at du kun trenger vann. når du har kokt ferdig slenger du bare en pose med potetmos i og du har et god og næringsrikt måltid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trond Engz Skrevet 17. september 2009 Rapporter Del Skrevet 17. september 2009 Joda Knut Are, næringsrikt er det men fy faen så jævli vondt det er med det samme etter ei uke eller to i bushen. Men for all del, bare man får i seg næring så er det helt utrolig hva man tåler ;D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
knut are Skrevet 17. september 2009 Rapporter Del Skrevet 17. september 2009 Joda Knut Are, næringsrikt er det men fy faen så jævli vondt det er etter ei uke eller to i bushen ja jeg vil nok anbefale kun for kortere turer eller ihvertfall ikke hver dag... ta med litt marsipan som reserve selv pleier jeg å få fisk og da er det bare smør og krydder som holder. litt ris er selvfølgelig fint hvis man har plass. og purreløk hvis man har enda mere plass . eller en kokk som brimi hvis du er med gutta på tur Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
knut are Skrevet 17. september 2009 Rapporter Del Skrevet 17. september 2009 synes også de tørrforposene du får kjøpt på xxl(husker ikke hva de heter) er også fine. god variasjon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trond Kjærstad Skrevet 25. april 2010 Rapporter Del Skrevet 25. april 2010 Jeg får bidra i denne tråden med en omelett. Ferske råvarer er ikke alltid like lett å holde ferske på tur, derfor er det OK å velge noe som tåler å ligge litt utenfor kjøleskapets rekkevidde. Here we go: Champigon - tilbehør Fersk champigon, skivet og stekt i tørr panne. Tilsett litt smør ved slutten av steketid. Saus (blandes ferdig på liten flaske hjemme). Består av: Worshester-, Kikkoman soya- og Østerssaus Disse 3 sausene ristes godt sammen på flaske og helles over soppen etter at den er ferdig stekt. Omelett Egg Baconost Gressløk Pepper Salt Vann (evt. fløteskvett hvis du er på korttur) Toppes med ferdig skivet ost og stekes på forsiktig varme med lokk til osten smelter. Server omelett med sopp! Voila Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tom Tomassen Skrevet 27. april 2010 Rapporter Del Skrevet 27. april 2010 vannvetti go tur mat e tortilla lefse me skav. gjerne reinskav. så har du rømme, tyttebær, sopp å løk i.. smake jævla godt heme å ;D ellers e jo omelett me ost å reinsdyrpølse å godt da ;) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 21. juni 2011 Forfatter Rapporter Del Skrevet 21. juni 2011 Noen som har noe fint å legge ut i denne gamle tråden? Jeg vil nevne en ting. "Oppspritet potetmos" Kok mosen som det står på pakka med litt hønsebuljong i vannet. Når mosen er ferdig rører du inn en klatt smør og en klatt baconost (tube) pluss en god dasj pepper. Rør også inn litt stekt bacon og litt løk. Du trenger ikke mye av dette. Si en spiseskje. Tar du den helt ut har du kansje igjen en liten pølsestubb i fra et tidligere måltid og har i. Her er det ikke mye vekt ute å går og så utrolig godt Passer til fisk og kjøtt og som eget måltid. Prøv hjemme og se Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillevann Skrevet 21. juni 2011 Rapporter Del Skrevet 21. juni 2011 Noen som har noe fint å legge ut i denne gamle tråden? Jeg vil nevne en ting. "Oppspritet potetmos" Kok mosen som det står på pakka med litt hønsebuljong i vannet. Når mosen er ferdig rører du inn en klatt smør og en klatt baconost (tube) pluss en god dasj pepper. Rør også inn litt stekt bacon og litt løk. Du trenger ikke mye av dette. Si en spiseskje. Tar du den helt ut har du kansje igjen en liten pølsestubb i fra et tidligere måltid og har i. Her er det ikke mye vekt ute å går og så utrolig godt Passer til fisk og kjøtt og som eget måltid. Prøv hjemme og se Hørte jeg "suppe på en spiker"? Uansett - hørtes veldig godt ut - skal testes! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frode G. Skrevet 19. august 2013 Rapporter Del Skrevet 19. august 2013 Kom over denne tråden. Må bare nevne en ting jeg hørte i fra Gisle. Lag brøddeig og hev i teltet. Ha en gryte med lokk du ikke er så redd for i bålet med et lag grus/småstein og en flat Stein på toppen av grusen. La dette bli glovarmt. Lag rundstykker og stek et om gangen oppå den flate stene under lokk. Blir helt sykt bra. Jeg kastet bitte litt vann i for å få damp. Bare tull! Gryta sprakk og de ble like sprø uten å gjøre dette. Fy søren for en høydare etter noen dager uten ferskt brød. Har bilde ett eller annet sted. Skal legge ut en dag hvis jeg husker det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillevann Skrevet 14. september 2013 Rapporter Del Skrevet 14. september 2013 Kom over denne tråden. Må bare nevne en ting jeg hørte i fra Gisle. Lag brøddeig og hev i teltet. Ha en gryte med lokk du ikke er så redd for i bålet med et lag grus/småstein og en flat Stein på toppen av grusen. La dette bli glovarmt. Lag rundstykker og stek et om gangen oppå den flate stene under lokk. Blir helt sykt bra. Jeg kastet bitte litt vann i for å få damp. Bare tull! Gryta sprakk og de ble like sprø uten å gjøre dette. Fy søren for en høydare etter noen dager uten ferskt brød. Har bilde ett eller annet sted. Skal legge ut en dag hvis jeg husker det. Slik? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ppp Skrevet 16. september 2013 Rapporter Del Skrevet 16. september 2013 Hadde med couscous for første gang i sommer. Kjøpte COOP sin. 1,5 dl i skålen. Kokende vann over. Ligge under lokk i minst 5 minutter. Kan spises sammen med det meste. Også god kald = "salat". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frode G. Skrevet 16. september 2013 Rapporter Del Skrevet 16. september 2013 Kom over denne tråden. Må bare nevne en ting jeg hørte i fra Gisle. Lag brøddeig og hev i teltet. Ha en gryte med lokk du ikke er så redd for i bålet med et lag grus/småstein og en flat Stein på toppen av grusen. La dette bli glovarmt. Lag rundstykker og stek et om gangen oppå den flate stene under lokk. Blir helt sykt bra. Jeg kastet bitte litt vann i for å få damp. Bare tull! Gryta sprakk og de ble like sprø uten å gjøre dette. Fy søren for en høydare etter noen dager uten ferskt brød. Har bilde ett eller annet sted. Skal legge ut en dag hvis jeg husker det. Slik? Så fin ut den ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg