Gå til innhold

hvor gamle var dere............ alle må svare


AndersRN

Anbefalte innlegg

  • Svar 156
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Jeg kjøpte min første fluestang med noen av konfirmasjonspenga. Det begyner å bli 12 år siden (dæven), men i perioden fra jeg var 18-25 ble det mer usunne fritidssysler og løping etter damene enn fisking. Starta opp igjen for alvor i fjor sommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13år gammel hatt fluestangen litt lenge tipper vel 2 år og tatt den med på noen fiske turer men har aldrig blitt noe fisk siden jeg ikke hadde lært meg og kaste men nå er jeg på bedringens vei'

fikk min første fisk når jeg var 3 år:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fisket siden jeg var 4 år da med mark . Fikk min første fluestang da jeg var 14 år ( noe forferdelige greier i glassfiber ) som jeg brukte sporadisk , klatret masse i trær i den tiden for å hente ned fluer :evil: , til jeg ble så lei at fluestanga ble byttet ut med haspelsnelle :( . Har en sønn som begynte med fluefiske da han var 12 og han dro meg med igjen , han er nå 21. Varte en stund det da . For min del tok det ikke av før for 2 år siden og er nå helt hekta. Haspel er lagt på hylla for godt denne gangen. Fluebindingen tok av i fjor høst .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selv var jeg ti da jeg prøve fluefiske for første gang, men jeg fikk det ikke ordentlig til før i fjor da jeg var på et kastekurs.

 

Jeg ar drevet med fluebiding siden jeg var ca. 11 år, men uten noen kurs. Føler jeg blir bedre og bedre.(har fått fisk på hjemmelagde fluer).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk min første makktrøe i 7 års gave og fisket med denne mer eller mindre hver dag hver sommer i mange år til haspelfiske overtok en kort periode , min 1. glassfiber fluestang fikk jeg som 14 åring og har denne enda. Idag ei komisk stang på mange måter og den har ikke gitt så mange fisk heller :cry: . Så begynte det å bli mer sving på fluefiske (les , fikk fisk..) for ca 10 år siden og denne basillen blir bare værre og værre.. :shock: Selv om jeg idag kronologisk bør være godt voksen (36) er fiskefeberen den samme som da jeg var 7...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meitet mye som liten (det er noen vann i Narvik område jeg kunne tenkt meg å prøve igjen). Fluefiske ble tvunget på meg ifjor (mobbet av slukfiskere), binding er såpass nytt at jeg ikke har landet en fisk med egenproduserte fluer (dårlig tilslag) . Og jeg er 34år...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fisket med flue siden jeg var 17år, er nå 23, dvs. dette er i min 6. sesong.

 

Hadde stang før det også men den lå bare å støva ned, først når den knakk ble de no fart på fiskinga. :-k

 

Tok min første ørret på tørr Vi Menn-flue, uten tilslag i svarte nattta og ble helfrelst. Skjønner ennå ikke åssen den kunne sitte, plutselig var den bare der.

 

Angrer ikke et sekund på at jeg begynte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får endre litt på det jeg skrev tidligere.Ble litt tynt!

 

Jeg har omtrent vokst opp med fiske-stanga i hånda.Begynte først med mark-fiske.Havnet så over på haspel etterhvert.Arvet min føste flue-stang i en alder av 10-12 år.Jeg prøvde meg litt fram med denne i noen år,men fant ut at den passet bedre på hylla.Fisket da heller aktivt med haspel i mange år.Når fylte 17 år,fant jeg ut at flue kanskje ikke var så dumt like vell.Nå er jeg 23.Men det er først de siste 3-4 årene at ting har tatt helt av.Klarer nesten ikke styre meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er oppvokst ute i havgapet så fisking har jeg bedrevet siden dag 1 :D Men fluefiske startet jeg ikke med før tre-fire år siden. -I begynnelsen bare et par dager i året. Men nå er jeg hekta. Skulle bare ønske jeg kunne kaste skikkelig #-o . Neste år ska eg på kastekurs!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tok vel i fatterns vangen glassfiber da jeg var 12 år. Lærte meg egentlig å kaste med denne før jeg fikk min første fluestang jula da jeg var 12 år.

Denne kasta jeg MYE med før jeg fikk noe fisk.

Kan på mange måter si at jeg startet i kaste-enden for så å gå over til fiske med fluestanga etterhvert. I perioden fra jeg var 12 til 15-16 år kasta jeg vel mye mere enn jeg fiska, både på plena og i elva.

Er nå i midten av 20-åra, så det har da blitt noen timer.

 

 

Mvh

Gulars

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte min første fluestang når jeg var 10 år (ei Kunnan stang hvis jeg ikke husker helt feil), samme år som jeg begynte å binde fluer. Det er 18 år siden.

 

(Har vel fisket litt med sluk og mark, men ikke på de siste 5 årene, foruten når jeg hjelper dattera mi på 3 år å fiske. (Hun fikk faktisk en ørret på 1,7 og en på 1,2 på samme turen i fjor :shock: ))

 

jk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

begynte med flue når jeg var 25, nå er jeg 28, føler meg nybegynner enda, binding startet jeg med i høst.. meiting og spinnfiske har jeg holdt på med så lenge jeg kan huske.. tror jeg dro min første abborpinne i 2 års alderen med rognkjepp og toppknyta snøre..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var 18 når jeg kjøpte min første fluestang, men var merkelig nok opptatt av for mange andre ting på den tiden :?: så det tok ikke helt av... Fram til jeg var 26 fiska jeg mer med sluk enn flue... De siste årene har det derimot tatt helt av, ikke nok med at jeg har blitt fluefiskeidiot, men jeg er også på vei til å bli insektidiot. #-o Nå er jeg 29! laugh.png' alt=':lol:'>

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hermansen

Jeg begynte vel med fluefiske 1. juni 1992 ergo var jeg 12 år. Og fluebinding startet jeg med noen måneder føre.

 

Så det har blitt noen år med fluestang i hånden, og det blir bare mer og mer fluefiske, de siste årene har jeg ikke fisket med annet enn flue.

 

Men som de fleste bør man teste det meste syns jeg, har vært innom slukfiske, moderne meite (vanvittig spennende og artig fiske), vanlig meite, garnfiske og ikke minst vært aktiv isfisker noen år. Og dette mener jeg har gitt meg masse erfaring som er kjekk å ha, og en nødvendig grei for å finne ut hvordan fiske man liker. Fluefiske i innlandet for min del explodert de siste 4 årene, før var det bare noen helger på sommren på grunn av plassen man kom fra. Men har skremmende mange dager etter sjøørreten på samvittigheten. ERgo er jeg bare nybegynner å regne når vi snakker innlandsfiske.

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...