Gå til innhold

CDC fishing in Norway.


Anbefalte innlegg

Har hatt så dårlig samvittighet fordi jeg ikke har fått fulgt opp OME's oppfordring om å binde en Duck-fly ei stønn nå, Lars klinka jo til med en gørfin en som innspirerte voldsomt, men alt tar liksom så lang tid for meg om dagen at jeg ikke kom igang før nå.

 

"Fluebinding" har det vel ikke akkurat vært så mye av enda....mest spikking, limklin og flirfull småbanning..........nesten litt modellflybyggingpreg over hele greia, og følelsen av at det kan ta lang tid å få "The D.Duck" ferdig, er ikke så reint liten!

 

The D.Duck in progress......popperhuer, fyrstikker og kroker.......fugla veit hvor lang tid det tar å dresse dyret, men med hele vinter'n foran seg er vel ikke akkurat det noe problem! :)

34888_s.jpg

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 555
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Gjest Bakslengen

Jeg skal komme med en anas-fly jeg å... snart  ;)

 

Kjempe fine motiver du har fanga på de siste bildene dine :) får meg faktisk til å glede meg til jeg får kjøpt et nytt kamera..

 

Enig, værsåsnillmedsukkerpå å få fullversjon av de to siste bildene fra turen Tore? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Krysser fingre og tær for at du snart har nytt kamera i hus OME! :)

 

Bilda fra turen sist varierer veldig i kvalitet Gunnar, kombinisasjonen skjælven gammal gubbe og stadig mindre lys og rutte med er ganske tydelig i stort format, men jeg sender det ut til de impliserte utover kvelden! :)

 

Siste utviklinga på The D.Duck er chenilletunge og Humbrol-grunning........ikke så sikkert at det var smart, men det gir meg da ei laaaang tørketid som kan brukes til noe mer nyttig.......tevetitting blant annet! :D

34896_s.jpg

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke lett å legga fra seg noe når det er påbegynt, sjøl om fingra blir limt sammen, CDC-fjøra gyver, blir pusta inn i nesa og utatt av kjeften i gigantiske nysekuler som rydder bordplata for alt lettere enn bindestikka, og limdampen legger seg på øyeepla som ei grå hinne!

 

Sånn blir det fort seende ut når en er dedikert med noe en ikke helt veit hvor fører hen!

34938_s.jpg

 

Og alt sammen bare for å oppleve ett færslig syn som sannsynligvis ruinerer natteroa i flere dager framover!

34939_s.jpg

 

Litt "penere" i lampelys, men ikke mye...........The D.Duck er i sannhet en "Ugly duckling" som ingen mor i værden ville vedkjent seg om'n så var den eneste! :D

34940_s.jpg

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

;D ;D ;D ;D ;D  så vi får se hvordan the ugly dukling blir til en svane ??!!

En dråpe klorin bare.........

Knallbra Tore!!!

Da har vi vært igjennom flere typer utstyrsvalg og bindeteknikker.

Min blir som en rask "strikk-i-skitn" (gnier-versjon)-flue å regne.

Tore har lagt mye penger & prestisje i dette. Det liker jeg.

Bortsett fra to kroker, to popperemner og mengder lim er det sikkert Benecchi "hyper selected CDC" for et par hundrelapper.......

Men på den andre siden har du nå en egen and du kan nappe  ;D ;D ;D Hærlig!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tore har lagt mye penger & prestisje i dette. Det liker jeg.

Bortsett fra to kroker, to popperemner og mengder lim er det sikkert Benecchi "hyper selected CDC" for et par hundrelapper.......

Men på den andre siden har du nå en egen and du kan nappe    Hærlig!!

The D.Duck blei ganske dyr ja, ei solid investering i.....tja, galskap...?..., men det var litt gøy å da! :P

Å ofre røfft regna 24,50 kroner (el'no) på 2-3 timer med helt ufarlig morro med tross alt enkle midler er i tillegg litt værdifull terapi for en diffus som er ytterst terapi-trengende på grunn av nedbør i sjela etter endt fiskesesong.

Håper det er fler raringer der ute, hadde vært morro med fler utruga egg! :)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

;D ;D ;D Ha, ha, ha. Fantastisk. Spørs om ikke du kan få en ukritisk harr på den der. Fiskekompis Martins hadde forresten en harr som bet på den rød/oransje biten på fortomsløkka her for et par uker siden. Harr tatt på andeimitasjon er jo noe å slå i bordet med!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg jøg litt i sta jeg Gunnar, har rota noe helt grusomt med popperhuer, hjortehår og CDC i dag!

Fingra var dekka i lim, hjortehår og klumper med CDC-dubbing, holdt på å gi opp da jeg limte førsteutgava fast i bordplata og reiv hele greia fra hverandre da jeg skulle ha det løs.......rett i søpla! :P

Men man gir da ikke opp, utgave nr 2 ble påbegynt etter en pepptalk med mye nynorsk foran speilet..........utskjelling av seg sjøl er faktisk ganske motiverende! ;D

Først ruga jeg ut et egg av to popperhuer som ble sagd av og limt sammen, meninga var å vise The D.Duck sånn han så ut helt til å begynne med, men et egg på en krok ser så aleine og forlatt ut, og utrykket "som man reder, ligger man" gravde seg fram fra et bortgjemt sted i bånn av en mørk hjærne!

Genialt er det jo ikke akkurat, egg og reder er liksom ganske elementært som Mr Holmes ville ha sagt, men i min værden er det ingenting som er elementært........selv det aller, aller enkleste krever stooore krefter og trenger enorm databehandling med elendig harddisk!

 

At noe så enkelt skulle bli nesten slitsomt viste jeg ikke, men nå er ivertfall barnebildet av The D.Duck og barndomshjemmet hass ferdig.......og takk for det!! :)

35028_s.jpg

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Påskenøtteknekker

Jeg har tidligere skrevet her på forumet at Tore er en tusenkunstner. Iler herved på plass med en redigering/oppdatering. Tore er en tusen-og-én kunstner!

Denna andeimitasjonen er fantastisk Tore. Gratulerer! ;D

 

Jostein Berg

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...