Gå til innhold

hvor gamle var dere............ alle må svare


AndersRN

Anbefalte innlegg

  • Svar 156
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Gjest Henning

Eg har holdt på med div fisking si eg var 8-9 og er vokst opp 50 meter fra sjøen.

Begynnte med fluefiske for 3-4 år si, og det har berre blitt verre og verre etter kvart..........men det veit dere jo alt om :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begynte å binde fluer høsten -99, for å ha noe å holde på med på lange kvelder i Nordsjøen. Da var jeg 37. Fluefiske begynte jeg med sommeren etter.

Kanoen bygget jeg for å være mer mobil i fisket, men nå har (dessverre) byggingen tatt over mer og mer, har planer om nye prosjekter og det går ut over fiskingen.

 

GeirB

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk min førte lille ørrettass i 1973, Jeg trodde fisken var borimot kiloen, for stangen var jo så følsom!!! Jeg ble litt skuffet når jeg oppdaget at den ikke var på mer enn 2 - 300 g. Jeg husker det som om det vart igår, å så er det alså 32 år siden. Nå er jeg 58, å fisker skjelden med annet enn flue.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fisket siden jeg kunne gå, men begynte først med fluefiske for litt over 15 år siden. Kom i gang med fluebinding samme året, og bygget min første fluestang ca. et halvt år etter det.. Er nå 33 år, og utrolig glad for at jeg startet med denne galskapen av en hobby... eller skal vi heller kalle det en livsstil? ;)

 

Er allikevel glad for å ha med erfaringen fra alle årene jeg drev med meite, trolling og vanlig sluk/spinner-fiske, for dette ga meg også mye selv om det aldri tok av slik det gjorde da jeg begynte med fluefiske for litt over 15 år siden. Folk rundt meg trodde jeg var besatt..... Siden den gang har det ikke vært noen vei tilbake. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Fikk min første haspelstang når jeg var 7 år og har vært ivrig fisker siden dengang, etterhvert også bitt av jaktbasillen. Var en tur i Trysilelva ifjor og fiska en del med spinner og mark. Stod en tysker midt i elva 100 meter nedenfor og svinga fluestanga. Da bestemte jeg meg, neste sommer skal jeg ha vadebukse og fluestang. Kjøpte den første ørretstanga (brukt GL LP) i april iår i en alder av 42. Fiska som besatt i hele sommer og vurderer nå å utsette elgjakta, fiskesesongen er jo altfor kort! :mad:

 

Dette er en sykdom jeg skulle vært advart mot....... :?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var med min far på fisketurer fra jeg var liten (sluk og mark) Så noen som fisket med flue og ble fascinert, så jeg kjøpte meg mitt første fluesett i "teltet" på Svinesund. En slarkete elendig billig greie. Denne ble sjelden brukt (tror ikke jeg fikk en eneste fisk på den.. ) Men begynte og jobbe på Fast Fisk som arbeidstrening, eller hva det nå heter i 9 klasse (1990) og da kjøpte jeg meg ny stang(Snowbee 6/7). Ble med på kaste og fluebinde kurs, og da var det i gang. :D Fisket noen år til med både sluk og flue, selv om slukstanga ble sjeldnere og sjeldnere brukt. De siste 8 - 10 åra har jeg fisket kun med flue. Nå er jeg det man kan kalle litt mer en vanlig ivrig. Bruker 45+ døgn og masse dagsturer hvert år, på jakt etter ørreten . Jeg fisker stort sett i elv og liker meg best i små klare elver hvor bestanden er liten, men med STOR fisk. Heldigvis har jeg funnet noen slike elver :D

 

Nå er jeg 31 og har fisket med flue i ca 18 år. Brukte 17 år på å bryte 2 kilos grensa på tørt, håper det ikke tar like lang tid før jeg klarer den neste gang :D

 

Håkon

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg Kjøpte meg en Walton pakke på G-Sport da jeg var 12 år! Hadde fisket med mark og div annet utstyr fra jeg var mindre av! Gikk et fluebindekurs med Jacob Krogvold i Gjerdrum samme året og det var som å helle bensin på bålet! Jeg har vært "slave" siden den gang :) Nå er jeg 23!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Startet når jeg var 16 år, men hadde et laaaaangt opphold fra jeg var 18 til jeg var 28. Sånn sett kan jeg si jeg var 28 når jeg starta. Nå er jeg 30, men så til de grader hektet... Grunnen til at jeg hadde et opphold og gikk over til sluk tror jeg kom av dårlig økonomi (ja, det er en dyr hobby, men verdt alle penga) og at jeg ikke var i et fluefiskemiljø... Det er jeg nå, og det tror jeg har mye å si!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her eg bor er det ikkje så stort fluefiskemiljø, men eg føler at eg er i eit miljø her inne på fluefiskesiden.

 

Har blitt om mulig enda meir hekta etter at eg blei bruker av denne siden.

Dette er gullings. =D>

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Jostein Berg

Jeg var 11-12 år da jeg tok de første fisketurene kun utstyrt med fluestang. Glassfiberstang, sprukkent DT-snøre og Olsen og Heggeli våtfluer. Det gikk trått de første årene! Nå er jeg 40.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

tja... morfar har jo altid tatt meg med på turer, nå er morfar borte og jeg arva ei 2hånds kingfisher#10 14foter for ca1år sia, PANG så kom interesen, har ikke drevet med noe annet siden den gang.. kjøpte meg enhånds en måned etter og ett fluebinde sett.. så nå har jeg nok en hobbyfor livet laugh.png' alt=':lol:'> :!: :!: :!:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter jeg fikk fluestanga av madammen for 1 1/2 år siden så har det tatt helt av . kjøpte en haug med fluebinder utstyr 2 nye stenger +++

å nå har jeg bestillt byggesett fra USA !

Det virker til tider som om ho angrer på at hun kjøpte det til meg!! laugh.png' alt=':lol:'>

Men fikk min første stang ( haspel med lukket snelle) av gamlingen når jeg var 6-7 , men fisket tok ikke av før jeg var rundt 18-19 år .

Nå er jeg verre enn noen gang , fluefiskesyken ser ut til å være uhelbredelig!

Å jeg kommer ikke til å stå først i køen når vaksinen skal deles ut!! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiska sidan eg var 4-5 år. Fram til eg var 10 år var det mest makkfiske i elv, men gjekk så voer til dupp og makk i ferskvatn. Gjekk så vidare til sluk. Kjøpte første flugestanga i 2002. Fiskar i dag både med sluk og fluge. Fiskar kun i ferskvatn etter aure, men det blir óg turar etter sjøaura om vinteren og våren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte første fluestanga for konf.penger som 15.åring.

Gikk heller dårlig endel år. Dårlig utstyr 8) , tror jeg.

Bygde så min første fluestang selv.

Etter det har kurven hatt en grei stigning.

Nå er jeg 44 og mer gira enn noen gang :shock:

 

Mvh.

 

Greyman

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er 39 og har vel alltid fisket. Husker de første fisketurene fattern dro meg med på i noen elver i Lillestrømsområdet da jeg var 5-6 år. Har alltid syntes det var mer spennende å fiske i rennende vann. Kjøpte min første fluestang i 1991. Det var en Shimano Twinpower. Jeg sleit i mange år med å få trua på flua og støttet meg til slukstang. Men for 5 år siden begynte jeg en gradvis overgang. Etter dette har jeg vel i større og større grad brukt fluestang. De stiste 3 årene kun flue. Nå har jeg 7 fluestenger i #3-9.

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...