Gå til innhold

Rena 2011


Gjest staffan@epost.no

Anbefalte innlegg

Flotte bilder og fisker Andre` :)

Håper det blir ein Renatur til i høst på meg og.

Bjørn.

Hei, kamerat  :) Ja, det hørtes ut på Henning som at vi treffes igjen om noen uker. Det blir trivelig, Bjørn. Takk for kjempetrivelig tur sist gang forresten. En høsttur høres kongebra ut.

Snakka med Henning før i dag og håper det går i orden og at vi møtes den helga.

Ser skikkelig fram til dette Andrè :)

Bjørn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 493
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Vil takke Trygve,Terje,Erik,Raymond,Robert,Karsten,Roger + noen flere som jeg ikke husker navnet på,for en veldig hyggelig helg på Kvarven.Dette var min første tur til Rena(en skam ;D)men helt klart ikke den siste :).'

Morro å få prøvd mange gode stenger og få tips og råd.Det er bare å begynne og øve på vannkast  ;D.

Hilsen kjell

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ut ifra Åmot Elvelag sine nettsider, kan du fiske i Rena frem til 1. November. Ørreten fredes dog 15. september. De som liker harrfiske (i do!) kan kose seg litt lenger.

-: R

Det er nok så sin sak at det er lovlig å fiske harr så lenge, men er en uting etter min mening.

Blir unødig forstyrrelser av ørreten under gytinga.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg opplevde forresten tidenes ignita-klekking eller noe sånn sent i går kveld (jeg så ikke helt hva det var for det var litt mørkt); Jeg juger ikke om jeg sier at det var 15-20 centimeter mellom hver døgnfluedun oppover elva så langt jeg kunne se, som drev mot vaderne mine i måneskinnet. Det var et vakkert skue for en fluefisker. En opplevelse i seg selv der jeg stod alene.

Men ikke et vak.

Det begynte halv ni med noen svømmepupper. Så innen jeg hadde rigga til med svømmepuppe og lang fortom på en fisk så stoppet det totalt opp. Bråstopp. Så kom den massive ignitaklekkingen. Det var nok et helvetes nymfedriv, tipper jeg, i og med at de ikke vaket. Sykt mange døgnfluer, og litt svømmepupper som padla seg innover mot land  :)

Men i dag var det action  :) 3 harr og en satans sprek ørret ble det på unge Brun. Ørreten hoppa et par meterhøye sprett før jeg fikk den inn. Kjørte den riktignok temmelig hardt på 0,15 spiss, men det var så varmt i vannet, så da er det greit å kjøre dem hardt og fort, og kjapt ut igjen.

Life's good  :)

6039027363_6f5d66533b_b.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

×
×
  • Opprett ny...