Gå til innhold

oslofjorden


vake

Anbefalte innlegg

Til dere som er på facebook, ta en titt innom og støtt oppunder friluftsfjorden. Vi vil jobbe for en bedre forvaltning av Oslofjorden! Siden er langt ifra komplett men vi jobber med saken. En hjemmeside er også forhåpentligvis nært forestående! :-)

www.facebook.com/friluftsfjorden

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest teppesilda!

He he, kjipt det  ;D

La forøvrig nettopp ut en link under Generelt, men du kom meg visst i forkjøpet Pættis.

Har du fått no der i år, "Teppesilda"? Synes plassen virker mye dårligere enn før. Har blitt noen turer dit tidligere i år men ikke tegn til liv...

dårlig i år :( men har blitt noen SØ, torsk og makrell. Alle har vært veldig små, så satser på bedre fiske neste år ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var en av plassene jeg besøkte ofte de første årene jeg begynte å fiske med flue i sjøen. Pleide alltid å få fisk, og om ikke ørretten var i bettet så var det i allefall mye torsk. Nå virker det helt dødt??  :-\

Går jo selvfølgelig en og annen fisk der, men for min del har jeg mistet litt troen og legger heller turen andre plasser  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ble en sø på kiloen og en lyr i samme size + en fugl (alke?) De må ha dukket et godt stykke bortenfor meg for jeg så dem ikke før en av de kom opp og skreik. Flua satt i vingen på den. Etter et lite utras fikk jeg pressa den inn, tatt ut kroken og satt den fint tilbake. Jaja. Kunne klart meg uten fuglen, ellers en fin dag :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ute en tur i ytre Oslofjord i dag. Mye bølger midt på dagen, men roa seg litt etterhvert. Hadde 2 følgefisker, 1 stor, samt 2 fisker på. Begge av den mindre sorten. Kompisen hadde omtrent samme resultat. Ingen fisk på land. Kikka i en gytebekk på vei hjem . en god del fiske på bekken fortsatt. Morro og se.

Gisle

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var en tur ute lørdags morgen. Nærmere sagt 07.00 satt jeg ved vannkanten å drakk kaffe :)

Viste seg å skulle bli en sinnsyk morgen! Utrolig mengder vak! Mye stor fisk! Slet lenge med å finne rett flue, men kom til en stor grå reke, så satt den på første kastet. Meget raske inntrekk! Fikk noen pinner, ingen av de mega jeg så, derimot lekte de med flua helt inntill land, før de pila ut igjen..

Vakingen avtok gradvis fra 08.30 tiden.. 09.30 var det helt dødt. Ble en grei torsk, 3-4 kg også  :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ser ut som morgenen har vært tingen de siste dagene, er nok på grunn av at det har begynt å flo tidlig på morgenen...      Helga ser det ut til å flo senere, og da er jeg sikker på at det vil være bra midt på dagen!!!  På steder hvor det er bra med flo daa!!!

3-4 kg torsk funker det også!!!  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 sø største på noe over kiloen, en vanvittig stor makrell... fikk desverre ikke veid denne, men det er godt og vel den største jeg har fått. Denne gikk ut på backingen to ganger! Kunne ikke annet enn å le. Fikk også en lyr på ca 2 kilo.

Startet ganske tidlig på en av mine vante spotter og fikk SØ'ene sammen med en kompis. Dro senere på en ny spot hvor jeg fikk makrellen og lyren! Meget strømsterkt område.... kommer tilbake med mer på et senere tidspunkt ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...