lassekr Skrevet 30. august 2010 Rapporter Del Skrevet 30. august 2010 Noen som veit om noen bra nettsider med oppskrifter på virkelig bra mat? Og hvor man evt. kan lære noen triks på gourmet mat? Prøv VG sine matsider. Synes det er mye bra der. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest staffan@epost.no Skrevet 3. september 2010 Rapporter Del Skrevet 3. september 2010 Her noe godteri! [attachimg=1] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trond Engz Skrevet 3. september 2010 Rapporter Del Skrevet 3. september 2010 Vurderer å starte abonnement på kjøtt rett fra bonde. Er et par her i rogaland som har spesialisert seg på Angus Aberdeen kjøtt. Ulempen er at man må kjøpe 12-13 kg i slengen og da får man alt fra indrefilet til kjøttdeig (hele oksen/kviga deles opp og en får tilsvarende like mye av alt). Er ulempen at du får for lite eller for mye kjøtt? Er det for mye så har du vel en fryser? Er det for lite så får du bestille mer . Jeg jakter elg, jeg spiser nesten ikke noe annet kjøtt enn elg! (det og rådyr og skogsfuglkjøtt, som det blir mindre mengder av ) Jeg bor alene å tar faktisk opptil 100 kg med elgkjøtt i året (ingen vits i å kjøpe kjøttdeig ) 12-13 kg er jo mildt sagt en bitte liten matbæta , hvis du har fryser da selvsagt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest staffan@epost.no Skrevet 4. september 2010 Rapporter Del Skrevet 4. september 2010 [attachimg=1] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Igor Soldo Skrevet 4. september 2010 Rapporter Del Skrevet 4. september 2010 åååååååååååååååååh, svinestek er det leeeeeeeeeeeeenge siden sist jeg har spist..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars L Skrevet 10. september 2010 Rapporter Del Skrevet 10. september 2010 Dette skal prøves!!!!!!!!!!! Så har de brukt den beste Bayeren også! ( Aass sin hvis noen var i tvil ) http://www.dagbladet.no/2010/09/10/tema/klikk/mat/oppskrift/dagens_mattips/13340178/ Lars L Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Knut R. Skåre Skrevet 10. september 2010 Rapporter Del Skrevet 10. september 2010 Dette skal prøves!!!!!!!!!!! Så har de brukt den beste Bayeren også! ( Aass sin hvis noen var i tvil ) http://www.dagbladet.no/2010/09/10/tema/klikk/mat/oppskrift/dagens_mattips/13340178/ Lars L Øl og høne er aldri feil...... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars L Skrevet 10. september 2010 Rapporter Del Skrevet 10. september 2010 Dette skal prøves!!!!!!!!!!! Så har de brukt den beste Bayeren også! ( Aass sin hvis noen var i tvil ) http://www.dagbladet.no/2010/09/10/tema/klikk/mat/oppskrift/dagens_mattips/13340178/ Lars L Øl og høne er aldri feil...... Haha! Beste av alt i livet i ei gryte! Lars L Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maяɪus_A_Book Skrevet 13. september 2010 Rapporter Del Skrevet 13. september 2010 Dagens middagstips etter en helg på koppang: Få Ruffen til å lage mat ;D Har du ikke smakt thaisuppa hans har du gått av glipp av noe!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maяɪus_A_Book Skrevet 13. september 2010 Rapporter Del Skrevet 13. september 2010 En liten fiskerett som er enkel og god syntes jeg: Potetmos Pesto oppå potetmosen Steinbitt oppå der igjen Pynt med stekt asparges. Steinbitten krydres med salt og pepper. Er godt å ha i et par hvitløksfedd i mosen. Samt litt chili for de som vil ha litt mer smak Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Fårikål, og det skal vi fråtse i nå, skål Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lasse18 Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 ooohh good! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jan_Haukaas Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Kylling Tandoori i kveld! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Børge Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Når og hvor lager Ruffen mat neste gang? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Når og hvor lager Ruffen mat neste gang? Vårfiske på hadeland 2011 på hytta til Marius Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Børge Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Etter alt skrytet må man jo lure... Er jeg invitert Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gisle Helgesen Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Etter alt skrytet må man jo lure... Er jeg invitert Det samme lurte jeg på også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Hei hei rolig nå. Enkelt og greit! Jeg reiser gjerne inn og fisker med robbis og ørreten men jeg lager ikke en brødskive hvis ikke gisle er med!!!! Foressten, når jeg tenker etter så gidder jeg ikke reise inn hvis Rune skal fryses ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gisle Helgesen Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Hei hei rolig nå. Enkelt og greit! Jeg reiser gjerne inn og fisker med robbis og ørreten men jeg lager ikke en brødskive hvis ikke gisle er med!!!! Foressten, når jeg tenker etter så gidder jeg ikke reise inn hvis Rune skal fryses ut. he he he. den saken er biff, eller no sånt, jeg stiller med skarpe kokkekniver og skummelt brennevin uten grønsaker i Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glenn Sörvik Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Hei hei rolig nå. Enkelt og greit! Jeg reiser gjerne inn og fisker med robbis og ørreten men jeg lager ikke en brødskive hvis ikke gisle er med!!!! Foressten, når jeg tenker etter så gidder jeg ikke reise inn hvis Rune skal fryses ut. Er ikke sikkert dere kommer inn til Hadeland en gang,jeg er nemlig grensevakt,oppsynsmann,brødsmule jeger og toller .. :) Visum må søkes et 1 år i forveien,men kan sikkert orden noe under bordet bare pilsen er kald.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Hei hei rolig nå. Enkelt og greit! Jeg reiser gjerne inn og fisker med robbis og ørreten men jeg lager ikke en brødskive hvis ikke gisle er med!!!! Foressten, når jeg tenker etter så gidder jeg ikke reise inn hvis Rune skal fryses ut. he he he. den saken er biff, eller no sånt, jeg stiller med skarpe kokkekniver og skummelt brennevin uten grønsaker i Bær og frukt din tosk! Ikke grønnsaker ;D ;D Men ok jeg gir meg, det smakte bensin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Hei hei rolig nå. Enkelt og greit! Jeg reiser gjerne inn og fisker med robbis og ørreten men jeg lager ikke en brødskive hvis ikke gisle er med!!!! Foressten, når jeg tenker etter så gidder jeg ikke reise inn hvis Rune skal fryses ut. Er ikke sikkert dere kommer inn til Hadeland en gang,jeg er nemlig grensevakt,oppsynsmann,brødsmule jeger og toller .. :) Visum må søkes et 1 år i forveien,men kan sikkert orden noe under bordet bare pilsen er kald.. Enkelt å løse. Vi hiver deg i trønken med en 6-pack og tar deg med Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glenn Sörvik Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Hei hei rolig nå. Enkelt og greit! Jeg reiser gjerne inn og fisker med robbis og ørreten men jeg lager ikke en brødskive hvis ikke gisle er med!!!! Foressten, når jeg tenker etter så gidder jeg ikke reise inn hvis Rune skal fryses ut. Er ikke sikkert dere kommer inn til Hadeland en gang,jeg er nemlig grensevakt,oppsynsmann,brødsmule jeger og toller .. :) Visum må søkes et 1 år i forveien,men kan sikkert orden noe under bordet bare pilsen er kald.. Enkelt å løse. Vi hiver deg i trønken med en 6-pack og tar deg med oki den er grei,er svak for 6 pack`s så det for gå for denne gang.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Ingen får vite hvor hemmeligvannet er før Ruffen lager suppa si, basta Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gisle Helgesen Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Hei hei rolig nå. Enkelt og greit! Jeg reiser gjerne inn og fisker med robbis og ørreten men jeg lager ikke en brødskive hvis ikke gisle er med!!!! Foressten, når jeg tenker etter så gidder jeg ikke reise inn hvis Rune skal fryses ut. he he he. den saken er biff, eller no sånt, jeg stiller med skarpe kokkekniver og skummelt brennevin uten grønsaker i Bær og frukt din tosk! Ikke grønnsaker ;D ;D Men ok jeg gir meg, det smakte bensin. ;D ;D ;D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg