Claµs Skrevet 6. november 2010 Rapporter Del Skrevet 6. november 2010 Jepp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 6. november 2010 Rapporter Del Skrevet 6. november 2010 Det er faktisk godt det. Kan i alle fall være. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BjørnarSkj. Skrevet 6. november 2010 Rapporter Del Skrevet 6. november 2010 I dag ble det tradisjonell biff. Entrecotstyrkker "tettet" i pannen og kjørt i ovnen på 220 grader i 12 minutter. Rød innerst, så rosa og grå ytterst. Tilbehøret var kokt blomkål, surret gulerøtterskiver i panna med chilli og hvitløk. Says/sky var bremykt og cremfrechblanding med hvitløk, chillie, salt og hvit pepper. Dette smelter utover den ellers saftige maten... mmmmmmmmmmmmmm. Selvfølgelig rødvin til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BjørnarSkj. Skrevet 6. november 2010 Rapporter Del Skrevet 6. november 2010 Jeg glemte å føye til hjemmelaget potetstappe av Beate poteter. Sansynligvis det beste tilbehøret man kan ha til slik mat, så lenge maten gir fra seg væske mmmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glenn Sörvik Skrevet 6. november 2010 Rapporter Del Skrevet 6. november 2010 Hørtes bra ut det Bjørnar..nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BjørnarSkj. Skrevet 6. november 2010 Rapporter Del Skrevet 6. november 2010 Det var godt ja.. Jeg elsker perfekt biff. derfor kjøper jeg det sjelden i butikk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Claµs Skrevet 6. november 2010 Rapporter Del Skrevet 6. november 2010 Det er faktisk godt det. Kan i alle fall være. Ja, med mandelpotet, grov sennep og skikklig smør på flatbrød Gjerne litt akevitt til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glenn Sörvik Skrevet 6. november 2010 Rapporter Del Skrevet 6. november 2010 Det var godt ja.. Jeg elsker perfekt biff. derfor kjøper jeg det sjelden i butikk! Det er jeg enig i,kjøper ofte hel ytrefilet og skjærer tykke biffer helst fra slakteren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AAL Skrevet 6. november 2010 Rapporter Del Skrevet 6. november 2010 I dag ble det tradisjonell biff. Entrecotstyrkker "tettet" i pannen og kjørt i ovnen på 220 grader i 12 minutter. Rød innerst, så rosa og grå ytterst. Tilbehøret var kokt blomkål, surret gulerøtterskiver i panna med chilli og hvitløk. Says/sky var bremykt og cremfrechblanding med hvitløk, chillie, salt og hvit pepper. Dette smelter utover den ellers saftige maten... mmmmmmmmmmmmmm. Selvfølgelig rødvin til! Digg Spiste entrecoté, bakt potet, bernaise og masse agurker jeg + rødvin Biff er nok det beste jeg vet! Rød og rosa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rune D Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 I dag får jeg en forsmak på Jul her i heimen,for fruen er i full sving med ribbe og alt som hører til . Er ikke gæli det ass !!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nicolaj brekke Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 Kjekjøtt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 I dag får jeg en forsmak på Jul her i heimen,for fruen er i full sving med ribbe og alt som hører til . Er ikke gæli det ass !!! Samme her men problemet er at jeg er på jobb og blir der til utpå kvelden :'( Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rune D Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 Uff,føler med deg ruffen ... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
André_Brµn Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 I dag får jeg en forsmak på Jul her i heimen,for fruen er i full sving med ribbe og alt som hører til . Er ikke gæli det ass !!! Jepp, her også - min bedre halvdel er igang med pinnekjøtt, og det er en av mine favoritter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Badeanda Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 Lammeskank braisert i Guiness, sammen med urter og grønnsaker. Serveres med potetmos med parmesan og oliven. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BjørnarSkj. Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 Her blir det pizza. Ordentlig god pizza. Jeg irriterer meg over hjemmebakt pizza som minner om gjærdeig med "dæsj" på. Ordentlig pizza med ordentlige råvarer på tynn nyyydelig deig og skikkelig hjemmelaget pizzasaus. Uten det gidder jeg ikke (spiser selvfølgelig når jeg er på besøk av høfflighetsgrunner...men det irriterer meg at noe så enkelt - enkelt kan ødelegges) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glenn Sörvik Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 Her blir det pizza. Ordentlig god pizza. Jeg irriterer meg over hjemmebakt pizza som minner om gjærdeig med "dæsj" på. Ordentlig pizza med ordentlige råvarer på tynn nyyydelig deig og skikkelig hjemmelaget pizzasaus. Uten det gidder jeg ikke (spiser selvfølgelig når jeg er på besøk av høfflighetsgrunner...men det irriterer meg at noe så enkelt - enkelt kan ødelegges) Enig med at pizza deigen skal være tynn,det er også viktig med en ovn som produserer masse varme. Har selv godt til innkjøp av en slik pizza ovn/steker,med stein ovns bunn.5 min og pizzaen er klar. Bruker selv 7dl mel,3 dl vann,halv pose tørrgjær. Blir til 2 stk pizza bunner på ca.35 cm i dia. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lassekr Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 Og Pizzamel Tipo 0! Har hatt flere blindtester og krangler om detta med en kompis. Det ER annerledes enn sikta hvetemel/Finbakstmel, og deigen blir smidigere og bedre, Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 Og Pizzamel Tipo 0! Har hatt flere blindtester og krangler om detta med en kompis. Det ER annerledes enn sikta hvetemel/Finbakstmel, og deigen blir smidigere og bedre, Ok? Tror ikke jeg har sett dette. Hvor kjøper du det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 Lammeskank braisert i Guiness, sammen med urter og grønnsaker. Serveres med potetmos med parmesan og oliven. Ble litt nyskjærrig på denne. Har du lyst å beskrive litt nærmere? Høres godt ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glenn Sörvik Skrevet 7. november 2010 Rapporter Del Skrevet 7. november 2010 Og Pizzamel Tipo 0! Har hatt flere blindtester og krangler om detta med en kompis. Det ER annerledes enn sikta hvetemel/Finbakstmel, og deigen blir smidigere og bedre, Ser ikke at det skal være så mye mer avansert en og bruke vanlig hvetemel,de bunnene jeg får er i høyde med pizza bussen for de som kjenner dem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lassekr Skrevet 8. november 2010 Rapporter Del Skrevet 8. november 2010 Og Pizzamel Tipo 0! Har hatt flere blindtester og krangler om detta med en kompis. Det ER annerledes enn sikta hvetemel/Finbakstmel, og deigen blir smidigere og bedre, Ok? Tror ikke jeg har sett dette. Hvor kjøper du det? Obs. Tipo 00 mente jeg.. http://www.ashore.co.nz/index.php?main_page=index&manufacturers_id=40 Får stort sett kjøpt det i litt større matbutikker.. Meny, Centra etc.. eller i Asiamatsjapper. Den aller beste bunnen får du etter min mening om du i tillegg baker ut deigen i litt grovere "Semolina di grano duro" mel(durum-hvete) og baker den på en bakestein i ovnen(el. pizzaovn). Det litt grovere melet gjør at teksturen at deigen sklir lett av det du måtte løfte den på. i tillegg vil du få en meget pen deig, som er lik den du får på et godt Pizzeria. Oppsummert.. Ikke kødd med melet. Og hvis du er skeptisk prøv det ut i flere omganger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 12. november 2010 Rapporter Del Skrevet 12. november 2010 Sitter og koser meg med en aldeles utsøkt shusi. Take-away helt i fra tigerstaden takket være en god kompis. Fy flate hvor godt det er!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
André_Brµn Skrevet 12. november 2010 Rapporter Del Skrevet 12. november 2010 Sitter og koser meg med en aldeles utsøkt shusi. Take-away helt i fra tigerstaden takket være en god kompis. Fy flate hvor godt det er!! Hmm, sushi må jeg innrømme at jeg neimen ikke har mye erfaring med. Bodde et par etasjer ovenfor ei sushi-sjappe de 6 åra jeg studerte på universitetet i Oslo, men jeg tror jeg kan telle på ei hånd de gangene jeg var innom der. Angrer meg litt for det i ettertid, for det er et mat-tema jeg ikke har smakt mye, eller har mye erfaring med. Derimot angrer jeg meg ikke for at jeg brukte mye av de 6 åra/ vårsemestrene i Oslo til å fiske tidlig vulgataklekkinger i Oslomarka da ;D Det var litt standard det atte: "Oi, hvor har det blitt av han Brun?". "Nei, han er ikke på forelesninger på våren han da vettu. Han er i marka på noe fiskegreier."Uff, det er jo faen meg et helt kapittel i livet når jeg tenker meg om, for det var liksom der jeg fikk erfaringen og dreisen på å lure ørret på vulgata Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 12. november 2010 Rapporter Del Skrevet 12. november 2010 Sitter og koser meg med en aldeles utsøkt shusi. Take-away helt i fra tigerstaden takket være en god kompis. Fy flate hvor godt det er!! Hmm, sushi må jeg innrømme at jeg neimen ikke har mye erfaring med. Bodde et par etasjer ovenfor ei sushi-sjappe de 6 åra jeg studerte på universitetet i Oslo, men jeg tror jeg kan telle på ei hånd de gangene jeg var innom der. Angrer meg litt for det i ettertid, for det er et mat-tema jeg ikke har smakt mye, eller har mye erfaring med. Derimot angrer jeg meg ikke for at jeg brukte mye av de 6 åra i Oslo til å fiske tidlig vulgataklekkinger i Oslomarka da ;D Hvis du får tid og anledning neste gang du er i oslo vil jeg anbefale deg å prøve sushien de selger rett over gata der hvor blindeforbundet holder hus. Det er egentlig mest en take-away plass men du kan spise der og hvis du ikke har høye krav. Den er virkelig virkelig bra! Like god som på en fin resturant og mye billigere. Blir litt hekta på dette når man får smaken for det. Ta med hjem til kjæresten din. Det er jo litt intim og koselig mat en mørk vinterkveld. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg