Gå til innhold

Erfaringer med kinesiske fluesneller?


ziggy

Anbefalte innlegg

  • Svar 308
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Jeg har brukt de billigste BFR-snellene en god del. De koster 299,- i Norge.

Fungerer utmerket, og er utrolig solide. Har ødelagt et par dyre sneller ved å ramle i ura, men disse tåler det meste. Fin lyd har de også.

Kan imidlertid ikke anbefale dem for saltvannsbruk - da ruster mekanikken. Men til ferskvannsbruk er de helt OK.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pål Andersen

For 10 år siden ble vel Battenkill laget av BFR, ble den ikke det da??

Riktig det :) Med andre ord; forbrukere ble forledet til å tro de kjøpte et dyrt kvalitetsmerke, når de i virkeligheten kjøpte noe "billigræl". Men for all del; snella var tildels brukanes :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine Battenkill tåler både saltvann og ett og annet "snuble på tryne"....har aldri fått linen ut mellom spole og hus..., Men det har jeg med andre...ikke linen men fortom...egentlig på flere...men aldri opplevd det på Battenkill... :)

BAre hatt flaks med min, jeg da...he-he.

jeg har 2 battenkill, og fortom er det eneste som kommer imellom hos meg også.. Men det gjør den på vision snella mi også.. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Battenkill har jeg fiska HARDT med noen sesonger, for så å selge den pga annet kjøp. Angrer litt på salget til tider. Men jeg har ikke hatt ET eneste problem med battenkill. Den er drittdeilig, og funksjonell. Vedkommede som har den nå, har heller ikke hatt problemer.

At noen er så treneva at de klarer å klure til både det ene og det andre, kan ikke skyldes på snellene. Da må en gå litt i seg selv og feks tenke "Er jeg kompetent til å drive med dette her?...Eller bør jeg begynne med noe annet " osv. Bare et forslag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Ettersom det snør ute (!!!) har jeg skumma meg gjennom 14 sider med god underholdning.... men er denne diskusjonen virkelig ferdig?? snakker om dårlg slutt!   ;D

Ja, her følte jeg at vi var på god vei mot et avgjørende gjennombrudd, som garantert vill gjort hverdagen for de fleste av oss langt enklere, så det var synd denne døde ut  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja... men kanskje det bare er som med de store seriene fra USA... at de har sessong pause.

kommer sikkert en sessong 2 til høsten igjen, når de involverte er ferdig med å jaga rundt i den norske fauna med insektshåvene sine  8)

... for min del blir jeg lei meg i sjela av å holde i jalla-produkter. ei skikkelig snelle skal ha høy finish og solide bruksegenskaper. ser ikke alt at hverken sjela mi eller bruksegenskapene skal bli påvirka av selve kvaliteten i aluminiumen...

hva med å heller rigge opp en enkel test av bremsens startmotstant/treghetsmomentet, fremfor å finne ut hvilken alu kvalitet tullingene har spent opp i fresen ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 år senere...

×
×
  • Opprett ny...