Glenn Sörvik Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Ingen får vite hvor hemmeligvannet er før Ruffen lager suppa si, basta Bare hemmelig vannet eller hemmelig vannene... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Ingen får vite hvor hemmeligvannet er før Ruffen lager suppa si, basta Da renger jeg med du tenker på skosålesuppa? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 Ingen får vite hvor hemmeligvannet er før Ruffen lager suppa si, basta Da renger jeg med du tenker på skosålesuppa? yepp ;D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 En liten tanke Ruffen: Vin er godt og litt sunnere enn øl, men,,,, Før løp jeg frem og tilbake fra datarom til kjøleskap etter øl.(trim) Nå tipper jeg bare elegant litt til siden og trykker på to stk tapper og glasset er halvfult Begynner å lure på om dette faktisk har noen helsegevinst for meg. Hva er deres tanker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glenn Sörvik Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 En liten tanke Ruffen: Vin er godt og litt sunnere enn øl, men,,,, Før løp jeg frem og tilbake fra datarom til kjøleskap etter øl.(trim) Nå tipper jeg bare elegant litt til siden og trykker på to stk tapper og glasset er halvfult Begynner å lure på om dette faktisk har noen helsegevinst for meg. Hva er deres tanker nope,hva med og løpe ned til meg og få en iskald heineken,det er helse gevinst det. Skal jeg trekke den opp?? P.s nevnte jeg at jeg har et helt brett.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 En liten tanke Ruffen: Vin er godt og litt sunnere enn øl, men,,,, Før løp jeg frem og tilbake fra datarom til kjøleskap etter øl.(trim) Nå tipper jeg bare elegant litt til siden og trykker på to stk tapper og glasset er halvfult Begynner å lure på om dette faktisk har noen helsegevinst for meg. Hva er deres tanker nope,hva med og løpe ned til meg og få en iskald heineken,det er helse gevinst det. Skal jeg trekke den opp?? Kødder du med meg P.s nevnte jeg at jeg har et helt brett.. Kødder du med meg Tar du tia på meg som i gamle dager da du missbrukte meg som lillebror Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stian38 Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 En liten tanke Ruffen: Vin er godt og litt sunnere enn øl, men,,,, Før løp jeg frem og tilbake fra datarom til kjøleskap etter øl.(trim) Nå tipper jeg bare elegant litt til siden og trykker på to stk tapper og glasset er halvfult Begynner å lure på om dette faktisk har noen helsegevinst for meg. Hva er deres tanker haha...Denne reddet kvelden. Legger meg med ett smil om munnen nå ;D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 1. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2010 En liten tanke Ruffen: Vin er godt og litt sunnere enn øl, men,,,, Før løp jeg frem og tilbake fra datarom til kjøleskap etter øl.(trim) Nå tipper jeg bare elegant litt til siden og trykker på to stk tapper og glasset er halvfult Begynner å lure på om dette faktisk har noen helsegevinst for meg. Hva er deres tanker haha...Denne reddet kvelden. Legger meg med ett smil om munnen nå ;D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 2. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 2. oktober 2010 Dagens middag : Ytrefilet med ovnstekte potetbåter(hissig krydra), hjemmelagd hvitløkssaus og bearnaise, sjampiser og asparges. Det hele skylles ned med 2010 nordskråning Heineken. Nice Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Børge Skrevet 2. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 2. oktober 2010 Kan ikke huske at jeg og Rach ble invitert... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 2. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 2. oktober 2010 Det kan vi jo ordne en annen dag. vi gutta disker opp litt mat sånn at vi får mere fisketid Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glenn Sörvik Skrevet 2. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 2. oktober 2010 Dagens middag : Ytrefilet med ovnstekte potetbåter(hissig krydra), hjemmelagd hvitløkssaus og bearnaise, sjampiser og asparges. Det hele skylles ned med 2010 nordskråning Heineken. Nice Pussig, samme som vi akkurat har fortært.. Ringnes her da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddbjørn Skrevet 2. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 2. oktober 2010 Var så heldig å fant en indrefilet i butikken i går som gikk ut på dato. Så da fikk jeg perfekt mørnet indrefilet til halv pris. Stekt raskt i panna og 10 minutt i ovnen, servert med kantareller, ovnsbakte sjalottløk, grønnsaker og en god saus ble det en perfekt lørdagsmiddag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 9. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2010 Noen som har et godt forslag på kanin? Fy på meg http://www.dyrsrettigheter.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=1141 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tørrbjørn Skrevet 9. oktober 2010 Forfatter Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2010 Er det ikke omtrent som å lage hare? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 9. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2010 Tja det er vel ikke noe særlig viltsmak i kanin. Faktisk mange år siden jeg har spist kanin så jeg husker ikke helt. Går for noe middelhavsinspiret tror jeg. Rødvin og olivenolje med div krydder og løk og hvitløk. Pluss litt grønnsaker. I ei jerngryte så satser jeg på at dette blir bra. Vi får se. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
André_Brµn Skrevet 9. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2010 Men, karer - nå er tiden for lammekjøtt Selv har vi i uka nå laget både fårikål, lammekoteletter og lammesadel Knakende godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tørrbjørn Skrevet 9. oktober 2010 Forfatter Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2010 Første middag med fårikål er allerede unnagjort. Snaddermat! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nofish Skrevet 9. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2010 Noen som har et godt forslag på kanin? Fy på meg http://www.dyrsrettigheter.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=1141 fy og skam seg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DOGNOBBLER Skrevet 9. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2010 Noen som har et godt forslag på kanin? Fy på meg http://www.dyrsrettigheter.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=1141 hmm, er det familiens kjæledegge som skal til pers? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 9. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2010 Noen som har et godt forslag på kanin? Fy på meg http://www.dyrsrettigheter.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=1141 hmm, er det familiens kjæledegge som skal til pers? Nei, her er nofish dypt innvolvert.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 10. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 10. oktober 2010 Men, karer - nå er tiden for lammekjøtt Din gris. Du kan bli bura inne for slikt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fiskebollebiff Skrevet 10. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 10. oktober 2010 Hvordan er egentlig lovverket rundt det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 12. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 12. oktober 2010 Prøv denne dere http://www.nrk.no/mat/1.7314334 Endelig fikk jeg til den indiske "dybden" i maten. Dette var veldig godt. Dro på litt godt med krydder, spessielt chilli. Jeg kjøpte en stor kylling på meny og delte den opp i stykker. Jeg brukte ikke bare bryst. Kyllingen lå i marinade i nesten et døgn. Det er nok viktig at den ligger lenge!! Som sagt så var jeg litt rund med krydderet. Helt fantastisk godt Norsk husmanskost kan brenne i helvete!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Igor Soldo Skrevet 12. oktober 2010 Rapporter Del Skrevet 12. oktober 2010 Prøv denne dere http://www.nrk.no/mat/1.7314334 Endelig fikk jeg til den indiske "dybden" i maten. Dette var veldig godt. Dro på litt godt med krydder, spessielt chilli. Jeg kjøpte en stor kylling på meny og delte den opp i stykker. Jeg brukte ikke bare bryst. Kyllingen lå i marinade i nesten et døgn. Det er nok viktig at den ligger lenge!! Som sagt så var jeg litt rund med krydderet. Helt fantastisk godt Norsk husmanskost kan brenne i helvete!! høres nice ut og kyllingbryst er det mest smakløse i verden. jeg tar låra fremfor den ja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg