Ruffen Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Blir det noe høsttreff i år dere? Må ha litt kalenderdisiplin i år Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Lars- Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Blir det noe høsttreff i år dere? Må ha litt kalenderdisiplin i år Garantert, om vi så skal arrangere selv Blir vel koppang i år også, tenker jeg . . . ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stian38 Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Jeg melder meg på. I hvertfall på festen. Harrlukt i håven vil jeg ikke ha Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roger Enger Lie Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Jeg melder meg på. I hvertfall på festen. Harrlukt i håven vil jeg ikke ha Du er ingen ekte fluefisker, hvis du ikke fisker harr, Stian! Makan til pingle a gitt.. Odalsramp! Koppangstreff skal det bli vettu. Mener å huske at Bjørnar allerede har reservert hytter.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eirik Rusten Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Du er ingen ekte fluefisker, hvis du ikke fisker harr, Stian! Makan til pingle a gitt.. Odalsramp! Koppangstreff skal det bli vettu. Mener å huske at Bjørnar allerede har reservert hytter.. Jau, han sa det. Her faktisk: http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=17592.msg280955#msg280955 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hoje Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Traff så mange hyggelige mennesker når jeg stakk innom ifjor..så håper jeg får anledning til å delta skikkelig i år. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Traff så mange hyggelige mennesker når jeg stakk innom ifjor..så håper jeg får anledning til å delta skikkelig i år. Det håper jeg og Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glenn Sörvik Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Traff så mange hyggelige mennesker når jeg stakk innom ifjor..så håper jeg får anledning til å delta skikkelig i år. Det håper jeg og Fikk akkurat en tlf fra Robb at Ruffen ikke var ønsket p.g.a mat,blei rett og slett for mye god mat.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
.JB Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Terje Refsahl Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. Du kan jo gjøre som meg, Jørn. Skippe den harr greia og stikke innom festen :D Det finnes overhode ingenting som lokker ved harren, så der er vi helt på linje Jørn Terje Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest fredrik hoffmann Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 A harr a day keeps the doctor away. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg! Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner. Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden. Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Erik Eikre Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. Du kan jo gjøre som meg, Jørn. Skippe den harr greia og stikke innom festen :D Det finnes overhode ingenting som lokker ved harren, så der er vi helt på linje Jørn Terje Først skal det bare fiskes tørt og så må det være ørret i tillegg til at den må bli tatt på bambus eller glass. Hva blir det neste? Kun oppstrøms i lav motsol akkompagnert av svalende bris uten retning? Det kan da ikke bli særlig moro den dagen man tar kvelden og hopper i penalet for godt med denne tanken: "Gud bedre så lite jeg fikk fiska!" Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. Du kan jo gjøre som meg, Jørn. Skippe den harr greia og stikke innom festen :D Det finnes overhode ingenting som lokker ved harren, så der er vi helt på linje Jørn Terje Først skal det bare fiskes tørt og så må det være ørret i tillegg til at den må bli tatt på bambus eller glass. Hva blir det neste? Kun oppstrøms i lav motsol akkompagnert av svalende bris uten retning? Det kan da ikke bli særlig moro den dagen man tar kvelden og hopper i penalet for godt med denne tanken: "Gud bedre så lite jeg fikk fiska!" Hehehe faktis noe i.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest fredrik hoffmann Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. Du kan jo gjøre som meg, Jørn. Skippe den harr greia og stikke innom festen :D Det finnes overhode ingenting som lokker ved harren, så der er vi helt på linje Jørn Terje Først skal det bare fiskes tørt og så må det være ørret i tillegg til at den må bli tatt på bambus eller glass. Hva blir det neste? Kun oppstrøms i lav motsol akkompagnert av svalende bris uten retning? Det kan da ikke bli særlig moro den dagen man tar kvelden og hopper i penalet for godt med denne tanken: "Gud bedre så lite jeg fikk fiska!" Nei takke meg til et treff der menn får være menn. Kjør Koppangtreff med Terje Tysland på stereoen og Liv Marit Vedvik ventende i soveposen ! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
.JB Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg! Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner. Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden. Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene. Her i Bærum er det 15 år siden vi spiste taco, så det har blitt "in" igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Terje Refsahl Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. Du kan jo gjøre som meg, Jørn. Skippe den harr greia og stikke innom festen :D Det finnes overhode ingenting som lokker ved harren, så der er vi helt på linje Jørn Terje Først skal det bare fiskes tørt og så må det være ørret i tillegg til at den må bli tatt på bambus eller glass. Hva blir det neste? Kun oppstrøms i lav motsol akkompagnert av svalende bris uten retning? Det kan da ikke bli særlig moro den dagen man tar kvelden og hopper i penalet for godt med denne tanken: "Gud bedre så lite jeg fikk fiska!" Ja jeg er ørretfisker og beskrivelsen av oppstrøms i lav motsol akkompagnert av svalende bris uten retning var rett og slett nydelig :D ....... og for ha det sagt så kan jeg godt leve med tanken: "Gud bedre så lite jeg fikk fiska"..... men jeg ville ha lagt til " men gud bedre så glad jeg er for at jeg fiska med flue på den rette måten" :D..... da Erik, da kan jeg vandre med et smil rundt munnen mens jeg lukker øya og ser en døgnflueimitasjon på veg ned mot en svær ørret...... og i det øyeblikket ørreten stikker hode over vannet og super i seg døgnflua slukkes lyset og jeg har fred i sjela Terje Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
André_Brµn Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg! Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner. Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden. Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene. Her i Bærum er det 15 år siden vi spiste taco, så det har blitt "in" igjen. Er egentlig litt morsomt det med 'taco'. Ja, som generelt begrep, men selvsagt også som fenomen. Selvsagt mest interessant som førstnevnte. Fra å være et innslag på matbordet til de såkalte ressurssterke, til - ettersom årene gikk - å bli lavkultur. Snobb opp eller ned etter som du vil og hvis man har behov for det Merkelig dette, gitt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg! Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner. Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden. Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene. Her i Bærum er det 15 år siden vi spiste taco, så det har blitt "in" igjen. Er egentlig litt morsomt det med 'taco'. Ja, som begrep. Fra å være et innslag på matbordet til de såkalte ressurssterke, til - ettersom årene gikk - å bli lavkultur. Snobb opp eller ned etter som du vil og hvis man har behov for det Merkelig dette, gitt. Vi spiser det rett som det er her i huset men det sier du ikke til noen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Hva med å grille et lam eller en gris til høsten? Jeg kan godt ordne det men da å det være noen stykker til å ete det opp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BjørnarSkj. Skrevet 1. april 2011 Forfatter Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Jeg har forhåndsbooket hytter til et nytt treff på Koppang ja. Hvis det er interesse for det, kan jeg allerede nå systematisere dette i en ny tråd og begynne arbeide med organisering. Er det interesse for det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
André_Brµn Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg! Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner. Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden. Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene. Her i Bærum er det 15 år siden vi spiste taco, så det har blitt "in" igjen. Er egentlig litt morsomt det med 'taco'. Ja, som begrep. Fra å være et innslag på matbordet til de såkalte ressurssterke, til - ettersom årene gikk - å bli lavkultur. Snobb opp eller ned etter som du vil og hvis man har behov for det Merkelig dette, gitt. Vi spiser det rett som det er her i huset men det sier du ikke til noen! Vi spiser det rett som det er også her i huset, men litt av poenget mitt var jo nettopp at vi ikke skulle føle at vi behøvde å skrive det med ytterst små bokstaver, fordi man setter pris på taco - som fenomen Det var jo hele poenget mitt. Å ikke snobbe oppover, men sette pris på det man selv liker uavhengig av trender og snobb opp/ned. Og det morsomme er at vi snakker egentlig ikke om å spise taco, eller "taco-fri-sone", men taco som fenomen. Ikke sant? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roger Enger Lie Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Jeg har forhåndsbooket hytter til et nytt treff på Koppang ja. Hvis det er interesse for det, kan jeg allerede nå systematisere dette i en ny tråd og begynne arbeide med organisering. Er det interesse for det? Det er det helt sikkert interesse for, Bjørnar. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler. At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg! Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner. Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden. Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene. Her i Bærum er det 15 år siden vi spiste taco, så det har blitt "in" igjen. Er egentlig litt morsomt det med 'taco'. Ja, som begrep. Fra å være et innslag på matbordet til de såkalte ressurssterke, til - ettersom årene gikk - å bli lavkultur. Snobb opp eller ned etter som du vil og hvis man har behov for det Merkelig dette, gitt. Vi spiser det rett som det er her i huset men det sier du ikke til noen! Vi spiser det rett som det er også her i huset, men litt av poenget mitt var jo nettopp at vi ikke skulle føle at vi behøvde å skrive det med ytterst små boksaver, fordi man setter pris på taco - som fenomen Det var jo hele poenget mitt. Å ikke snobbe oppover, men sette pris på det man selv liker uavhengig av trender og snobb opp/ned. Helt uenig med deg! Man må snobbe både opp og ned hvis man skal få has på JB Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 1. april 2011 Rapporter Del Skrevet 1. april 2011 Jeg har forhåndsbooket hytter til et nytt treff på Koppang ja. Hvis det er interesse for det, kan jeg allerede nå systematisere dette i en ny tråd og begynne arbeide med organisering. Er det interesse for det? Jeg kommer i alle fall så lenge vi kjører tacofri sone Blir det bare halvparten så trivelig som i fjor er det værd en lang kjøretur Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg