Gå til innhold

Høsttreff


BjørnarSkj.

Anbefalte innlegg

  • Svar 657
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Gjest Terje Refsahl

Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler.   ;D

Du kan jo gjøre som meg, Jørn. Skippe den harr greia og stikke innom festen :D :D

Det finnes overhode ingenting som lokker ved harren, så der er vi helt på linje Jørn :D

Terje

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler.   ;D

At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg!

Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner.

Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden.

Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Erik Eikre

Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler.   ;D

Du kan jo gjøre som meg, Jørn. Skippe den harr greia og stikke innom festen :D :D

Det finnes overhode ingenting som lokker ved harren, så der er vi helt på linje Jørn :D

Terje

Først skal det bare fiskes tørt og så må det være ørret i tillegg til at den må bli tatt på bambus eller glass. Hva blir det neste? Kun oppstrøms i lav motsol akkompagnert av svalende bris uten retning? Det kan da ikke bli særlig moro den dagen man tar kvelden og hopper i penalet for godt med denne tanken: "Gud bedre så lite jeg fikk fiska!"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler.   ;D

Du kan jo gjøre som meg, Jørn. Skippe den harr greia og stikke innom festen :D :D

Det finnes overhode ingenting som lokker ved harren, så der er vi helt på linje Jørn :D

Terje

Først skal det bare fiskes tørt og så må det være ørret i tillegg til at den må bli tatt på bambus eller glass. Hva blir det neste? Kun oppstrøms i lav motsol akkompagnert av svalende bris uten retning? Det kan da ikke bli særlig moro den dagen man tar kvelden og hopper i penalet for godt med denne tanken: "Gud bedre så lite jeg fikk fiska!"

Hehehe faktis noe i....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest fredrik hoffmann

Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler.   ;D

Du kan jo gjøre som meg, Jørn. Skippe den harr greia og stikke innom festen :D :D

Det finnes overhode ingenting som lokker ved harren, så der er vi helt på linje Jørn :D

Terje

Først skal det bare fiskes tørt og så må det være ørret i tillegg til at den må bli tatt på bambus eller glass. Hva blir det neste? Kun oppstrøms i lav motsol akkompagnert av svalende bris uten retning? Det kan da ikke bli særlig moro den dagen man tar kvelden og hopper i penalet for godt med denne tanken: "Gud bedre så lite jeg fikk fiska!"

Nei takke meg til et treff der menn får være menn.

Kjør Koppangtreff med Terje Tysland på stereoen og Liv Marit Vedvik ventende i soveposen !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler.   ;D

At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg!

Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner.

Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden.

Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene.

Her i Bærum er det 15 år siden vi spiste taco, så det har blitt "in" igjen.  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Refsahl

Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler.   ;D

Du kan jo gjøre som meg, Jørn. Skippe den harr greia og stikke innom festen :D :D

Det finnes overhode ingenting som lokker ved harren, så der er vi helt på linje Jørn :D

Terje

Først skal det bare fiskes tørt og så må det være ørret i tillegg til at den må bli tatt på bambus eller glass. Hva blir det neste? Kun oppstrøms i lav motsol akkompagnert av svalende bris uten retning? Det kan da ikke bli særlig moro den dagen man tar kvelden og hopper i penalet for godt med denne tanken: "Gud bedre så lite jeg fikk fiska!"

Ja jeg er ørretfisker og beskrivelsen av oppstrøms i lav motsol akkompagnert av svalende bris uten retning var rett og slett nydelig :D :D

....... og for ha det sagt så kan jeg godt leve med tanken: "Gud bedre så lite jeg fikk fiska"..... men jeg ville ha lagt til " men gud bedre så glad jeg er for at jeg fiska med flue på den rette måten" :D :D..... da Erik, da kan jeg vandre med et smil rundt munnen mens jeg lukker øya og ser en døgnflueimitasjon på veg ned mot en svær ørret...... og i det øyeblikket ørreten stikker hode over vannet og super i seg døgnflua slukkes lyset og jeg har fred i sjela :D

Terje

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler.   ;D

At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg!

Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner.

Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden.

Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene.

Her i Bærum er det 15 år siden vi spiste taco, så det har blitt "in" igjen.  ;)

Er egentlig litt morsomt det med 'taco'. Ja, som generelt begrep, men selvsagt også som fenomen. Selvsagt mest interessant som førstnevnte.

Fra å være et innslag på matbordet til de såkalte ressurssterke, til - ettersom årene gikk - å bli lavkultur. Snobb opp eller ned etter som du vil og hvis man har behov for det  ;D Merkelig dette, gitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler.   ;D

At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg!

Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner.

Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden.

Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene.

Her i Bærum er det 15 år siden vi spiste taco, så det har blitt "in" igjen.  ;)

Er egentlig litt morsomt det med 'taco'. Ja, som begrep.

Fra å være et innslag på matbordet til de såkalte ressurssterke, til - ettersom årene gikk - å bli lavkultur. Snobb opp eller ned etter som du vil og hvis man har behov for det  ;D Merkelig dette, gitt.

Vi spiser det rett som det er her i huset men det sier du ikke til noen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler.   ;D

At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg!

Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner.

Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden.

Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene.

Her i Bærum er det 15 år siden vi spiste taco, så det har blitt "in" igjen.  ;)

Er egentlig litt morsomt det med 'taco'. Ja, som begrep.

Fra å være et innslag på matbordet til de såkalte ressurssterke, til - ettersom årene gikk - å bli lavkultur. Snobb opp eller ned etter som du vil og hvis man har behov for det  ;D Merkelig dette, gitt.

Vi spiser det rett som det er her i huset men det sier du ikke til noen!

Vi spiser det rett som det er også her i huset, men litt av poenget mitt var jo nettopp at vi ikke skulle føle at vi behøvde å skrive det med ytterst små bokstaver, fordi man setter pris på taco - som fenomen  :) Det var jo hele poenget mitt. Å ikke snobbe oppover, men sette pris på det man selv liker uavhengig av trender og snobb opp/ned.  ;)

Og det morsomme er at vi snakker egentlig ikke om å spise taco, eller "taco-fri-sone", men taco som fenomen. Ikke sant?  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Harr lokker ikke i år heller. Vi er en egen klikk med sans for ørret, ja kall oss gjerne utbrytere av denne harrsiden, som har vår egen treff med visesang, currygryte, taco og intime samtaler.   ;D

At dere i fra Bærum alierer dere med oljebaronene (les: fått alt opp i henda i fra fødselen) i fra vest, pluss noen andre utskudd og MÅ fiske i norges dyyyyreste ørretelv forundrer meg ikke. Men at dere tygger taco, det må jeg si sjokerer meg!

Taco ligger tross alt under stekt flesk med skamkokte poter og præriebønner.

Til og med et ostesmørbrød er rangert høyere på michelin guiden.

Nei takke meg til koppan, der kjører vi i alle fall litt stil og eleganse over måltidene.

Her i Bærum er det 15 år siden vi spiste taco, så det har blitt "in" igjen.  ;)

Er egentlig litt morsomt det med 'taco'. Ja, som begrep.

Fra å være et innslag på matbordet til de såkalte ressurssterke, til - ettersom årene gikk - å bli lavkultur. Snobb opp eller ned etter som du vil og hvis man har behov for det  ;D Merkelig dette, gitt.

Vi spiser det rett som det er her i huset men det sier du ikke til noen!

Vi spiser det rett som det er også her i huset, men litt av poenget mitt var jo nettopp at vi ikke skulle føle at vi behøvde å skrive det med ytterst små boksaver, fordi man setter pris på taco - som fenomen  :) Det var jo hele poenget mitt. Å ikke snobbe oppover, men sette pris på det man selv liker uavhengig av trender og snobb opp/ned.  ;)

Helt uenig med deg! Man må snobbe både opp og ned hvis man skal få has på JB ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har forhåndsbooket hytter til et nytt treff på Koppang ja. Hvis det er interesse for det, kan jeg allerede nå systematisere dette i en ny tråd og begynne arbeide med organisering. Er det interesse for det?

Jeg kommer i alle fall så lenge vi kjører tacofri sone ;D

Blir det bare halvparten så trivelig som i fjor er det værd en lang kjøretur :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...